Gjysma e parë e vitit dhe prioritetet deri në 2020

Postuar më: 30 Korrik 2019

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Edi Rama: Mirëdita! Faleminderit! E pashë të arsyeshme që sot të bëj një komunikim, për të përmbledhur gjashtëmujorin e pare te vitit, si dhe për të nënvizuar disa prioritete lidhur me periudhën...


Nis projekti për transformimin e Portit të Durrësit

Postuar më: 26 Korrik 2019

Nisin punimet për thellimin e basenit dhe kanalit hyrës në Portin e Durrësit, që do të mundësojë hyrja e anijeve të një madhësie prej 20.000 ton. Kryeministri Rama, i shoqëruar nga ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës Belinda Ballu...


Shën Gjergj, fshati piktoresk që po kthehet në destinacion turistik

Postuar më: 17 Korrik 2019

Shën Gjergji, një fshat piktoresk me resurse të jashtëzakonshme për ekonominë e turizmit, 40 kilometra larg kryeqytetit, por që deri 3 vite më parë po braktisej edhe nga vetë banorët, sot po shndërrohet në një prej destinacioneve kryeso...


“Smile Albania”, 500 të rinj të punësuar për t’i dhuruar buzëqeshje sezonit turistik

Postuar më: 16 Korrik 2019

Fjala përshëndetëse e Kryeministrit Edi Rama në nisjen e edicionit të dytë të projektit “Smile Albania”: Së pari ju kërkoj shumë ndjesë për vonesën time, të jeni të sigurt që nuk ishte vonesë udhëheqësish por thjeshtë një pam...


Produktet bujqësore shqiptare drejt tregjeve europiane

Postuar më: 16 Korrik 2019

Produktet bujqësore shqiptare po depërtojnë gjithnjë e më tepër në tregjet europiane falë rritjes së cilësisë, si rezultat i mbështetjes së këtij sektori të ekonomisë nga ana e qeverisë. Kryeministri Edi Rama ka vizituar në Fushë K...


Fushë Krujë, biznesi që u rrit falë mbështetjes së qeverisë

Postuar më: 16 Korrik 2019

Nga një biznes i vogël, që punonte me kushte minimaliste dhe fitonte aq sa për të mbajtur familjen, me ndihmën e qeverisë, sot Dhurata Maloku ka mundur jo vetëm të zgjerojë aktivitetin e saj, por të sigurojë një treg më të gjerë për ...


Informaliteti nuk do të tolerohet më tutje!

Postuar më: 15 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin e zhvilluar në Kryeministri me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve:   Së pari, për fat të keq, situata politike thirrjet e vazhdueshme kundër shtetit, lëvizja e përgjithshme antis...


Rijetëzohet qendra e Boboshticës në Korçë

Postuar më: 14 Korrik 2019

Qendra e Boboshticës në Korçë, e cila është përfshirë në Programin e 100 Fshatrave do të rijetëzohet falë projektit të qeverisë për rikualifikimin urban të kësaj zone mjaft të rëndësishme që do ta shndërrojë tashmë atë në nj...


Skema mbështetëse për fermerët rrit cilësinë e produkteve vendase

Postuar më: 14 Korrik 2019

Kryeministri Edi Rama ka vizituar fermën e përpunimit të qumështit “Shaka Boboshticë”, në Korçë, e cila, përmes mbështetjes financiare të programit të zhvillimit rural ka investuar në pajisje për modernizimin e teknologjisë prodhue...


Lin, aty ku shtëpitë shekullore po shndërrohen në bujtina

Postuar më: 14 Korrik 2019

Shfrytëzimi i resurseve natyrore dhe trashëgimisë kulturore të fshatit Lin bëri që Naum Bicja, me anë të mbështetjes nga Fondi i Programit për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural, të rindërtonte shtëpinë e të parëve me të njëjtët elem...


Fshati Lin, një qendër tërheqëse për agroturizmin

Postuar më: 13 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në bujtinën e Naum Bicit, një nga shtëpitë e shumta të kthyera në bujtina në fshatin Lin të Pogradecit: Shumë faleminderit për mikpritjen! Më vjen shumë mirë që erdhëm këtu dhe këtë herë për të par...


Në stabilimentin e mbarështimit të mishit të shpendëve në Boboshticë

Postuar më: 13 Korrik 2019

Qeveria shqiptare vijon mbështetjen e fermerëve dhe fuqizimin e tyre nëpërmjet programit për zhvillim rural, duke krijuar bazat e një bujqësie moderne dhe kompetitive, që do të plotësojë, jo vetëm nevojat e tregut vendas me produkte të n...


Në një nga fermat blegtorale model në Shqipëri

Postuar më: 12 Korrik 2019

Ferma blegtorale “Tris Alb”, një nga fermat model në Shqipëri, falë mbështetjes nga Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural po rrit kapacitetet e saj prodhuese, duke arritur sot të prodhojë deri në 6,5 tonë qumësht në ditë. Ambient...


Kompania prestigjioze Yura Corporation në Shqipëri

Postuar më: 12 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Fier, ku kompania jugkoreane “Yura Corporation” nisi sot ndërtimin e stabilimentit për prodhimin e pjesëve teknologjike të autoveturave, investim prej 13 milionë eurosh, që do punësojë mbi 1000 persona: ...


NJOFTIM PËR APLIKIM

Postuar më: 12 Korrik 2019

N J O F T I M  P Ë R  A P L I K I M   PËR ZGJEDHJEN E KOMISIONERIT PËR TË DREJTËN E INFORMIMIT DHE MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE   Bazuar në nenet 33 dhe 35, të ligjit nr.9887, datë 10.3.2008, “Për mbrojtjen e të dhënave per...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët