Ina Nuka në një fillim të ri

Postuar më: 23 Dhjetor 2018

Kryeministri Edi Rama priti sot në zyrën e tij punonjësen e rendit Ina Nuka, e cila u plagos rëndë në krye të detyrës. Ina, e kthyer para pak ditësh nga Turqia, ku u dërgua për një kurim më të specializuar, është drejt rehabilitimit d...


Në kantieret e konvikteve të Inxhinierisë dhe të Qytetit Studenti

Postuar më: 22 Dhjetor 2018

Kryeministri Edi Rama inspektoi sot kantierin e konvikteve të Inxhinierisë së Ndërtimit, ku, falë marrëveshjes me qeverinë gjermane, 1080 studentë do të akomodohen në kushte optimale brenda muajit mars të vitit të ardhshëm. Projekti ës...


Qendra e Solidaritetit

Postuar më: 21 Dhjetor 2018

Qeveria shqiptare do të bashkëpunojë me fondacionin “Fundjavë Ndryshe” në një projekt me fokus njerëzit në nevojë, për të cilin do të ngrihet edhe Qendra e Solidaritetit. Projekti i ideuar rreth një vit më parë është drejt finali...


Pakti për Universitetin, dialogu me studentët e Universitetit Politeknik

Postuar më: 20 Dhjetor 2018

Universiteti Politeknik, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit dhe Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës – Dialogu për 8 pikat e protestës studentore dhe Paktin për Universitetin mes qeverisë e studentëve: – Këtu tek ne ës...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama për seancën plenare në Kuvend

Postuar më: 20 Dhjetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama për seancën plenare në Kuvend: Bujarisht më janë dhënë 40 minuta për të folur. Po unë, Zoti Kryetar, minutat e mia në këtë foltore do t’ia fal liderit të opozitës së kthyer këtu,  me mandate të...


Në kantierin e bypass-it të Fierit

Postuar më: 19 Dhjetor 2018

Kryeministri Edi Rama, së bashku me ministrin e Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri inspektuan punimet që po kryhen në Bypass-in e Fierit, një aks mjaft i rëndësishëm rrugor, si për zhvillimin e turizmit, ashtu edhe për impaktin...


Me studentët e Universitetit “Ismail Qemali” – Dialogu për Universitetin

Postuar më: 19 Dhjetor 2018

Nga dialogu i Kryeministrit Edi Rama me studentët e Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë, mbi 8 pikat e protestës studentore dhe Paktin për Universitetin mes qeverisë e studentëve:  Kryeministri Rama: Për të gjithë ata që r...


Me studentët e UBT-së për Dialogun për Universitetin

Postuar më: 18 Dhjetor 2018

Në Universitetin Bujqësor për dialogun për 8 pikat e protestës studentore dhe Paktin për Universitetin mes qeverisë e studentëve: Në vijim të takimit të djeshëm dhe përpjekjeve të të gjithë strukturave drejtuese të UBT për të adres...


Dialogu për Universitetin

Postuar më: 18 Dhjetor 2018

Me pedagogë e studentë të Fakultetit të Gjeologji-Minierave: Kryeministri Rama: Nëse këtu ka një shqetësim real për universitetin, atëherë ky shqetësim është adresuar me një protestë, është artikuluar me disa pika dhe duhet trajtua...


Raporti i MoneyVal, Shqipëria hapa pozitivë

Postuar më: 17 Dhjetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e Raportit për Shqipërinë të vlerësimit të masave kundër pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit, i Këshillit të Europës: Më vjen shumë mirë që sot kemi mundësinë të kemi mes...


Me rektorët e dekanët për 8 pikat dhe jo vetëm

Postuar më: 13 Dhjetor 2018

Fjala e Kryeministrit di Rama në takimin me rektorë dhe dekanë të universiteteve publike në vend:    Mirëmbrëma të gjithëve! Faleminderit që keni ardhur, edhe pse koha e lajmërimit nuk ishte e gjatë. Mendova se është momenti për ...


Protesta, shuplakë qeverisë, grusht opozitës, shpresë shoqërisë

Postuar më: 13 Dhjetor 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Ndërkohë që parlamenti vazhdon sipas axhendës së parashikuar, të gjithë ata, të cilët janë të interesuar në mënyrë të sinqertë për t’i dhënë zgjidhje një situate ...


Sqarim mbi një lajm të pavërtetë

Postuar më: 12 Dhjetor 2018

Kryeministria sqaron se lajmi për shkarkimin e përfaqësuesve të qeverisë në Bordet e Administrimit të Universiteteve dhe drejtorët e konvikteve, është i pavërtetë. Kryeministri Rama, rithekson se është në pritje të hapjes së Dialogut...


Dialog për Universitetin

Postuar më: 10 Dhjetor 2018

Mirëdita të gjithëve! Jemi sot këtu në këtë moment, besoj, të rëndësishëm kur studentët prej 3-4 ditësh kanë dalë në një protestë dhe po prej 3 ditësh unë iu kam kërkuar që të ulemi dhe të diskutojmë. Kjo nuk është bërë e...


Hyatt në Tiranë – Mbështetje për hotelet me 5

Postuar më: 6 Dhjetor 2018

Me mbi 750 hotele në më shumë se 55 shtete vjen në Shqipëri, një ndër emrat prestigjiozë, Hyatt, një nga brand-et më të suksesshme ndërkombëtare në menaxhimin e hoteleve luksoze. Marrëveshja e nënshkruar sot, në prani edhe të Kryemi...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët