Drejt përfundimit rikonstuksioni i konvikteve të Qytetit Studenti

Postuar më: 31 Gusht 2019

Në Qytetin Studenti ka përfunduar rikonstruksionii 11 konvikteve dhe janë drejt përfundimit edhe 6 godina të tjera,ndërsa 3 të fundit nisin javën e ardhshme. Kryeministri Edi Rama dhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës,  Erion Veliaj ishin s...


Rindërtohen shtëpitë e rrënuara nga tërmeti në Floq të Korçës

Postuar më: 30 Gusht 2019

Në Floq të Korçës janë hapur kantieret e rindërtimit të shtëpive të rrënuara nga tërmeti i qershorit, ku punohet intensivisht me qëllim që asnjë familje të mos mbetet në tendat e emergjencave, në fillim të dimrit. Janë 20 shtëpi q...


Spitali modern i Elbasanit në funksion të 275 mijë banorëve të Qarkut

Postuar më: 28 Gusht 2019

Spitali i ri i Urgjencës dhe Patologjisë në Elbasan është nga sot në funksion të plotë për 275 mijë banorët e Qarkut të Elbasanit, me një standard të ri dhe modern shërbimi për urgjencën, kardiologjinë dhe neurologjinë. E ndërtuar...


Verifikim konsumatorëve BIG të karburanteve në treg

Postuar më: 27 Gusht 2019

Komunikim publik i zëvendëskryeministrit Erjon Braçe: Faleminderit të gjithëve! Do doja të komunikoja disa gjëra me ju, lidhur gjithmonë me veprimin e qartë dhe ligjor të administratës sonë fiskale, doganave dhe të tatimeve, me funksion...


Paligjshmëria fiskale te karburantet në kufijtë e krimit, para drejtësisë çdo përgjegjës

Postuar më: 10 Gusht 2019

Komunikim me gazetarët i zëvendëskryeministrit Erjon Braçe: Në radhë të parë, do të doja t’ju shprehja mbështetjen politike, por edhe ekzekutive të gjitha trupave të Tatimeve, Doganave, Policisë së Shtetit, veçanërisht sektorit kund...


Arapaj, ku u vendos një tjetër gur i veçantë në kurorën e agroturizmit shqiptar

Postuar më: 10 Gusht 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e hapjes së Vinea Resort & Spa, Arapaj, Durrës: Mirëmbrëma të gjithëve! Është realisht një kënaqësi, se zakonisht në raste të tilla fillohet me fjalën kënaqësi, por në këtë rast ë...


Më shumë përkushtim, përulësi dhe komunikim me njerëzit

Postuar më: 30 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e betimit të Këshillit të ri Bashkiak të Tiranës: Të nderuar përfaqësues dhe përfaqësuese të kryeqytetit në Këshillin Bashkiak! Të nderuar deputetë dhe deputete të pranishme! I nderuar kr...


Gjysma e parë e vitit dhe prioritetet deri në 2020

Postuar më: 30 Korrik 2019

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Edi Rama: Mirëdita! Faleminderit! E pashë të arsyeshme që sot të bëj një komunikim, për të përmbledhur gjashtëmujorin e pare te vitit, si dhe për të nënvizuar disa prioritete lidhur me periudhën...


Nis projekti për transformimin e Portit të Durrësit

Postuar më: 26 Korrik 2019

Nisin punimet për thellimin e basenit dhe kanalit hyrës në Portin e Durrësit, që do të mundësojë hyrja e anijeve të një madhësie prej 20.000 ton. Kryeministri Rama, i shoqëruar nga ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës Belinda Ballu...


Shën Gjergj, fshati piktoresk që po kthehet në destinacion turistik

Postuar më: 17 Korrik 2019

Shën Gjergji, një fshat piktoresk me resurse të jashtëzakonshme për ekonominë e turizmit, 40 kilometra larg kryeqytetit, por që deri 3 vite më parë po braktisej edhe nga vetë banorët, sot po shndërrohet në një prej destinacioneve kryeso...


“Smile Albania”, 500 të rinj të punësuar për t’i dhuruar buzëqeshje sezonit turistik

Postuar më: 16 Korrik 2019

Fjala përshëndetëse e Kryeministrit Edi Rama në nisjen e edicionit të dytë të projektit “Smile Albania”: Së pari ju kërkoj shumë ndjesë për vonesën time, të jeni të sigurt që nuk ishte vonesë udhëheqësish por thjeshtë një pam...


Produktet bujqësore shqiptare drejt tregjeve europiane

Postuar më: 16 Korrik 2019

Produktet bujqësore shqiptare po depërtojnë gjithnjë e më tepër në tregjet europiane falë rritjes së cilësisë, si rezultat i mbështetjes së këtij sektori të ekonomisë nga ana e qeverisë. Kryeministri Edi Rama ka vizituar në Fushë K...


Fushë Krujë, biznesi që u rrit falë mbështetjes së qeverisë

Postuar më: 16 Korrik 2019

Nga një biznes i vogël, që punonte me kushte minimaliste dhe fitonte aq sa për të mbajtur familjen, me ndihmën e qeverisë, sot Dhurata Maloku ka mundur jo vetëm të zgjerojë aktivitetin e saj, por të sigurojë një treg më të gjerë për ...


Informaliteti nuk do të tolerohet më tutje!

Postuar më: 15 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin e zhvilluar në Kryeministri me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve:   Së pari, për fat të keq, situata politike thirrjet e vazhdueshme kundër shtetit, lëvizja e përgjithshme antis...


Rijetëzohet qendra e Boboshticës në Korçë

Postuar më: 14 Korrik 2019

Qendra e Boboshticës në Korçë, e cila është përfshirë në Programin e 100 Fshatrave do të rijetëzohet falë projektit të qeverisë për rikualifikimin urban të kësaj zone mjaft të rëndësishme që do ta shndërrojë tashmë atë në nj...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët