Një tjetër gur në kurorën e agroturizmit

Postuar më: 31 Mars 2019

Një tjetër biznes i ri në fushën e agroturizmit është ngritur në Gjepalaj të Shijakut, buzë lumit Erzen, duke i shtuar kështu një tjetër gur kurorës së agroturizmit në Shqipëri. Kryeministri Rama i shoqëruar nga Frida Krifca, Drejto...


Golem, Kavajë, investime të rëndësishme për arsimin profesional

Postuar më: 31 Mars 2019

Shkolla “Charles Telford Erikson”, në Golem, Kavajë e themeluar prej misionarit, diplomatit dhe historianit amerikan me të njëjtin emër, në vitin 1925, është një shkollat më të vjetra të profilit bujqësor në Shqipëri.  Këtë vit...


Në fabrikën e përpunimit “Dupi Frut”, Kavajë

Postuar më: 31 Mars 2019

Rritja e cilësisë së produkteve shqiptare nëpërmjet standardizimit me kërkesat e tregjeve më të zhvilluara europiane, duke i bërë ato gjithnjë e më konkurruese, është në fokus të politikave mbështetëse të qeverisë për bujqës...


Qendër shëndetësore e rinovuar për banorët e Durrësit

Postuar më: 31 Mars 2019

Qendra shëndetësore Nr. 6 në Durrës është rehabilituar tërësisht, zgjeruar dhe e pajisur me aparatura të reja si pjesë e programit të 300 qendrave shëndetësore që do të rikonstruktohen dhe rindërtohen në të gjithë vendin. Qendra i ...


Rritja e turizmit shton punën në sipërmarrjet e lidhura me këtë sektor

Postuar më: 30 Mars 2019

Lavanteria industriale “Balkan Laundry”, është një sipërmarrje e re italo-shqiptare, me vendndodhje në autostradën Tiranë-Durrës, e ngritur që prej vitit 2013. Ndonëse ka vetëm pak vite që operon në tregun vendas, ajo është e mirë...


Investim modern për furnizimin me energji elektrike

Postuar më: 30 Mars 2019

Me nisjen e sezonit të ri turistik Gjiri e Lalzit do të ketë nënstacionin i ri elektrik, investimi më i rëndësishëm për të gjithë zonën, ku, që prej vitit 1967 nuk ishte bërë asnjë investim në rrjetin e shpërndarjes. Inves...


Me qytetarët e Durrësit në takimin publik “Bashkia që duam”

Postuar më: 29 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin publik “Bashkia që duam”, në qytetin e Durrësit:   Përshëndetje! Po më thonte Gjushi kur po vinim, që nesër do keni vizitorë nga Vora, nga Kamza, nga Kavaja, nga Vau i Dejës, nga Shkodra, punonjës të...


10 vjet në NATO

Postuar më: 29 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremonialin e shënimit të 10 vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO:   Zoti President i Republikës, Shkëlqesi dhe të ftuar nga vendet partnere, Oficerë, nënoficerë dhe efektivë të Forcav...


Shqipëria, sot shumë më e sigurtë se 5 vite më parë

Postuar më: 28 Mars 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën plenare të Kuvendit: Përgatitja për këtë seancë ishte një mundësi për të parë edhe një herë panoramën e ndryshimit r rënjësor që ka nisur dhe vazhdon në Policinë e Shtetit dhe në tërë...


N J O F T I M  P Ë R  A P L I K I M

Postuar më: 28 Mars 2019

NJOFTIM PËR APLIKIM PËR FUNKSIONIN E ANËTARËVE TË KËSHILLIT TË STATISTIKAVE (shtyhet afati i aplikimit deri në datën 4 prill 2019) Në funksion të pranimit të një numri sa më të lartë aplikimesh për pozicionin e anëtarëve të Këshi...


Shqipëriaqëduam.al., 24 orë në shërbim me rezultate domethënëse

Postuar më: 27 Mars 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin javor me qytetarët që kanë marrë zgjidhje përmes Platformës së Bashkëqeverisjes, Shqipëriaqëduam.al: Kryeministri Rama:  Jemi këtu për eventin javor të bashkëqeverisjes. Së pari, dua të nënvizoj se...


Ashpërsim masave në Kodin Penal për dhunën ndaj mjekëve

Postuar më: 26 Mars 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në tryezën publike të konsultimit me mjekë dhe punonjës të sektorit të shëndetësisë:  Përshëndetje të gjithëve! Faleminderit për organizimin e kësaj tryeze publike konsultimi, lidhur me adresimin e  nj...


Pakti për Universitetin, u-transparenca.al portali që garanton transparencën e IAL-ve

Postuar më: 25 Mars 2019

Nga takimi i Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e Portalit të ri u-transparenca.al, një instrument për garantimin e kontrollit dhe transparencës në institucionet e Arsimit të Lartë, pjesë e kërkesës së studentëve, përfshirë në Pa...


Qeveria miraton vendimin për aeroportin e ri ndërkombëtar të Kukësit

Postuar më: 20 Mars 2019

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, deklaratë për shtyp, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave:  Sot në mbledhjen e qeverisë, Këshilli i Ministrave ka miratuar nënshkrimin e Kontratës së Koncesionit për “Re...


Agropika, dritare informimi dhe orientimi për fermerët

Postuar më: 18 Mars 2019

Agropika më e re që u çel sot në Tiranë, është njëra prej 20 pikave të tillave, të hapura në disa qytete të vendit, e konceptuar si një dritare e dedikuar për fermerët që duan të investojnë në bujqësi dhe zhvillimin rural apo të ...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët