Me këtë program i ngremë kokën vendit

Postuar më: 15 Shtator 2013

Kur ha një milionë shuplaka, mendjet o të vijnë, o të ikin aq larg sa duhen vite për t’i kapur. Jo unë, jo ne, dikush tjetër, fatkeqësisht i njohur si krahu i armatosur me shifra dhe të dhëna të rreme i qeverisë së ikur, INSTAT-i dora...


PËR TEJKUFINJTË E GJENERATËS TJETËR

Postuar më: 14 Shtator 2013

“Do të udhëtojmë bashkë, të gjithë, ose nuk udhëtojmë. Pa përfaqësuesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nuk nisemi – sot, as nesër, asnjëherë. Kështu mendojmë të gjithë. Vetëm Bashkë,” tha profesor Rexhep Qosja, një pre...


Puna e opozitës është fjala – fjala e qeverisë është puna

Postuar më: 13 Shtator 2013

Si sot, në të njëjtën datë, 11 shtator, viti 2001, një kërpudhë tymi, e zezë me bisht të zjarrtë, u ngrit befasisht në qiellin e botës dhe e zaptoi të tërin. Mbiu dhunshëm duke çelur një gropë të madhe gjaku e hiri mu në zemrën ...


Puna e opozitës është fjala – fjala e qeverisë është puna

Postuar më: 12 Shtator 2013

Si sot, në të njëjtën datë, 11 shtator, viti 2001, një kërpudhë tymi, e zezë me bisht të zjarrtë, u ngrit befasisht në qiellin e botës dhe e zaptoi të tërin. Mbiu dhunshëm duke çelur një gropë të madhe gjaku e hiri mu në zem...


Parlamenti miraton buxhetin e vitit 2014 – Rama: Ndaluam rrënimin!

Postuar më: 28 Janar 2013

Fjala e Kryeministrit Edi Rama sot në Kuvend:   Pata disa kërkesa nga parafolësit e opozitës që të marr fjalën, por e pashë të udhës që t’i dëgjoj me vëmendje që të gjithë dhe ta marr fjalën vetëm një herë. Në radhë të p...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët