Reforma e Shërbimit Konsullor për Shqipërinë e Gjeneratës Tjetër

Postuar më: 15 Shkurt 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e platformës së Shërbimit Konsullor Online (SHKO): Përshëndetje të gjithëve! Dua ta nis me një fjalë të Faik Konicës që thoshte: “Duhet të jesh larg Shqipërisë, për të kuptuar se ç’...


170 shkolla të reja nga programi “1 miliardë dollarë për rindërtim”

Postuar më: 13 Shkurt 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në lançimin e projektit të Ministrisë së Arsimit dhe Bashkisë Tiranë, për ndërtimin e shkollave të reja në kryeqytet: Më vjen shumë mirë, që sot jemi në një moment si ky, ku materializohet një fazë e ...


Dosja e Musine Kokalarit, e para që do të hapë historinë e re

Postuar më: 10 Shkurt 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë kremtuese të 100 vjetorit të lindjes së Musine Kokalarit:   U jam shumë mirënjohës atyre që e ideuan dhe e nxitën këtë iniciativë, edhe për faktin se kam mësuar shumë gjëra që nuk i ...


Në rrugën e Rilindjes së Fshatit

Postuar më: 7 Shkurt 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë në Portin e Durrësit për dorëzimin e flotës së ekskavatorëve të rinj qeverive vendore: Dua t’ju jap pak të dhëna historike, të pabesueshme në fakt, që tregojnë se këtu  jemi në një mo...


Thellim i reformës në energji dhe lehtësim i konsumatorëve më në nevojë

Postuar më: 6 Shkurt 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin për thellimin e reformës në energji dhe lehtësimin e mëtejshëm të detyrimeve të konsumatorëve: Përshëndetje të gjithëve! Me lejoni t’ ju them që në fillim se rezultatet në sektorin energjet...


Lamtumirë Dritëro!

Postuar më: 5 Shkurt 2017

Fjala e lamtumirës Kryeministrit Edi Rama në homazhin kombëtar për shkrimtarin Dritëro Agolli: “Ç’u bë shkollari Dritëro me bojë në duar E me penë të thyer në xhep? Ç’u bë admiruesi i zogjve krahëshkruar, Që i ndiqte nga lisi ...


“Një miliardë për rindërtim”

Postuar më: 31 Janar 2017

Takimi i Kryeministrit Edi Rama me përfaqësues të institucioneve financiare, sipërmarrjes, bankave dhe ekspertë për lançimin e programit të ri kombëtar “Një miliardë për rindërtim”: Përshëndetje të gjithëve! Organizojmë këtë t...


“Një qytetar – një adresë”

Postuar më: 30 Janar 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin “Një qytetar – një adresë”, ku u prezantua projekti për regjistrin kombëtar të adresave: E vërteta është se nuk ka shembull më kuptimplotë për prapambetjen e thellë të Shqipërisë n...


Sheshi “Skënderbej”, një qilim unikal gurësh nga të gjitha trojet shqiptare

Postuar më: 27 Janar 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e vendosjes së gurit të parë në Sheshin “Skënderbej”: Mirënjohje për punën e admirueshme të Bashkisë së Tiranës që në një kohë shumë të shkurtër na jep mundësinë të jemi sëbash...


Në rrugën e Rilindjes së fshatit – fuqizim i mëtejshëm i bashkëpunimit qeveri – bashki

Postuar më: 24 Janar 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me kryetarët e bashkive: Ky takim tjetër mes nesh zhvillohet për një aspekt shumë të rëndësishëm të punës sonë të përbashkët. Ai lidhet me programin e Rilindjes Urbane në të gjithë territor...


Në rrugën e rilindjes së shëndetësisë

Postuar më: 23 Janar 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin “Barna falas për 600mijë të pasiguruar”: Përshëndetje të gjithëve! Sot është një tjetër moment i rëndësishëm për t’u shënuar në rrugën tejet të vështirë drejt Rilindjes së Shënde...


21 Janari nxitje për Reformën në Drejtësi dhe sprova e madhe e Drejtësisë së Re

Postuar më: 21 Janar 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me familjarët e dëshmorëve të 21 Janarit: Përshëndetje të gjithëve! Sot bëhen gjashtë vjet nga dita tragjike e 21 janarit, që solli një tragjedi të madhe në familjet tuaja. 21 janari vazhdon t...


PISA 2015, një nga rezultatet e reformës në arsim

Postuar më: 13 Janar 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me nxënës që u renditën në ekselencën e barometrit global të arsimit, PISA 2015: “Jepu njerëzve lëmoshë, apo jepu një mjet rrethanor pune dhe ata do të jetojnë vetëm shumë pak më mirë. Jep...


Pllaka e parë në Bulevardin e ri për Tiranën e Gjeneratës Tjetër

Postuar më: 11 Janar 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e inaugurimit të punimeve për Bulevardit të ri të Tiranës: Përshëndetje të gjithëve! Shumë rëndom ne dëgjojmë se vota nuk ka rëndësi. Shumë rëndom njerëzit bëjnë gabimin e madh të me...


2017, viti i programit më të madh të investimeve, 1 miliardë euro

Postuar më: 30 Dhjetor 2016

Konferenca për shtyp e fundvitit e Kryeministrit Edi Rama me gazetarët, e  kombinuar me pyetjet e drejtuara në rrjetet sociale, Facebook dhe Twitter: Mirëdita! Kjo është konferenca e fundit e vitit, ashtu sikundër është edhe në traditë, j...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët