Planet e Zhvillimit për Qarkun e Beratit

Postuar më: 23 Shkurt 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projekteve për Qarkun e Beratit:   Mirëmbrëma të gjithëve! Është një moment i rëndësishëm i këtij aktiviteti dyditor të qeverisë këtu në këtë Qark, pasi po flasim për të sotmen...


Ndihma ekonomike, të ndahen qartë ata që duan të punojnë nga ata që duan të vegjetojnë

Postuar më: 22 Shkurt 2018

Replikë e kryeministrit Edi Rama për reformën e ndihmës ekonomike, në seancën e sotme parlamentare:   Si fillim, vendimin e qeverisë së mëparshme të vitit 2012, me gjithë sistemin e pikëzimit jo transparent, sipas jush, të miratuar ...


SHELL, një tjetër investim të madh në sektorin e naftës në Shqipëri

Postuar më: 20 Shkurt 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e nënshkrimit të Marrëveshjes hidrokarbure me SHELL për Bllokun 4 në Shpirag, Berat: Legjenda thotë që mali i Shpiragut, me 23 brinjët e tij të murrme është krijuar nga dyluftimet që kanë b...


10 vjet Kosovë e pavarur

Postuar më: 18 Shkurt 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e posaçme të Kuvendit të Republikës së Kosovës në kremtim të 10-vjetorit të Pavarësisë: I nderuar President i Republikës së Kosovës, Hashim Thaci! I nderuar Kryetar i Kuvendit të Kosovës, ...


Vepra e Arbën Xhaferrit, një testament kombëtar, politik e kulturor

Postuar më: 16 Shkurt 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin në Prishtinë, në nderim të jetës e veprës së Arbën Xhaferrit: Mirëmbrëma të gjithëve! Shumë faleminderit dhe më vjen mirë që u bëmë mbarë, për ta kryer këtë detyrim të rëndësishëm l...


Në Kuvend mbi debatin për Universitetin e Tiranës dhe Teatrin Kombëtar

Postuar më: 15 Shkurt 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend mbi debatin për Universitetin e Tiranës dhe Teatrin Kombëtar:   Nuk dua të hyj në këtë debat pa përmbajtje, por dua të hyj në një tjetër debat pa përmbajtje që lidhet me çka zonja e nderua...


Dija në themel të zhvillimit që qëndrueshëm bujqësor e rural

Postuar më: 14 Shkurt 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama me studentë në Universitetin Bujqësor të Tiranës, për promovimin e skemave mbështetëse në bujqësi:   Faleminderit për praninë tuaj dhe për gatishmërinë për t’u bërë pjesë e këtij procesi! Pak ...


“Oficerët e Sigurisë në Shkolla” – projekti më i ri për rritjen e sigurisë në shkolla

Postuar më: 12 Shkurt 2018

Bashkëbisedim i kryeministrit Edi Rama me rastin e  prezantimin të projektit “Oficerët e Sigurisë në Shkolla”, zhvilluar në shkollën e mesme të përgjithshme “Qemal Stafa” në Tiranë, me pjesëmarrjen e mësuesve, prindërve dhe të...


Drejtësia e re fund pandëshkueshmërisë

Postuar më: 8 Shkurt 2018

Nga fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend: Sot keni kërkuar debat për Jeruzalemin. Nesër mund të kërkoni debat për Kanalin e Panamasë. Pasnesër mund të kërkoni debat për rritjen e temperaturës në Polin e Veriut. Sepse ju jeni në nj...


Bashkëqeverisja – Shkurtimi i parë drastik i burokracisë në çdo sektor

Postuar më: 7 Shkurt 2018

Kryeministri Edi Rama në konferencën kombëtare për reformimin e shërbimeve administrative: Sot u paraqit një përmbledhje shumë e sintetizuar e një pune shumë voluminoze, që ka angazhuar të gjithë qeverinë prej 4 muajsh, për të penetru...


100 FSHATRAT, një model i ri i zhvillimit rural

Postuar më: 2 Shkurt 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në promovimin e programit “100 Fshatrat”, si pjesë e Rilindjes Rurale, që përfshin infrastrukturë, agroturizëm, trashëgimi kulturore dhe nxitje të punësimit përmes mbështetjes direkte për sipërmarrjen f...


“Bleta e Artë”, vlerësimi i përvitshëm për sipërmarrjet më të suksesshme

Postuar më: 29 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në edicionin e pestë të ndarjes së çmimeve “Blerta e Artë” për sipërmarrjet më të suksesshme të vitit:   Gjatë këtyre pesë viteve të organizimit të këtij eventi, ne jemi përpjekur që të japi...


21 Janari në rrugën e Reformës në Drejtësi

Postuar më: 21 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë përkujtimore me familjarët e katër dëshmorëve të 21 Janarit, ku më pas, në kujtim e nderim të tyre u kryen homazhe në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, përpara godinës së Kryeministris...


Reforma e shërbimeve për qytetarin kryefjalë e punës së qeverisë

Postuar më: 18 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me drejtorët e rinj të ALUZNI-t dhe ZRPP-ve:   Së pari, është e rëndësishme të theksohet pse ky takim pune është publik. Unë bëj edhe takime të tjera të kësaj natyre. Jo më larg se dje, ...


Kapitull i ri për mirëmbajtjen e rrugëve

Postuar më: 17 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me struktura publike dhe kompani të mirëmbajtjes së akseve rrugore në vend, ku u prezantua edhe krijimi i Flotës së Solidaritetit, qëllimi i së cilës është reagimi i shpejtë dhe efikas në çdo s...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët