Fusha e gjelbër e Kryeministrisë merr emrin e dy gazetarëve

Postuar më: 19 Qershor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë në nder të dy gazetarëve të Radio Tiranës, Fadil Kokomani dhe Vangjel Lezho të pushkatuar 40 vite më parë: Shumë të nderuar familjarë të Fadil Kokomanit dhe Vangjel Lezhos, I dashur Spartak, ...


Mundësia e investimit në një rajon me rritje të shpejtë

Postuar më: 18 Qershor 2019

Kryeministri Edi Rama iu drejtua sot forumit mbi Ballkanin Perëndimor, organizuar nga prestigjiozja Financial Times, me temë: “Mundësia e investimit në një rajon me rritje të shpejtë” Faleminderit për këtë mundësi! Është një ndjesi...


Mbi shfuqizimin e dekretit për datën e zgjedhjeve

Postuar më: 13 Qershor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend: Ky Kuvend, sot duhet të kalonte një rezolutë konsensuale në vigjilje të debatit mes vendeve anëtare të Bashkimit Europian për çeljen ose jo të negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Bas...


5 mijë të rinj nga Europa në Festivalin e muzikës në natyrë në Shëngjin

Postuar më: 2 Qershor 2019

Kryeministri Edi Rama përshëndet Festivalin e muzikës në natyrë, UNUM, me pjesëmarrjen e 5 mijë të rejave e të rinjve nga rajoni, Europa e jo vetëm, në Shëngjin: Shumë faleminderit! Do doja t’ju pyesja, kush është për herë të par...


I paqtë Muaji i Ramazanit

Postuar më: 31 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në darkën tradicionale të iftarit të shtruar në Natën e Kadrit: Të dashur miq! Ju uroj mirëseardhjen në këtë sofër tradicionale iftari, ku buka që ndajmë sëbashku është dëshmia më domethënëse se si ...


Shqipëria mori provimin e KE, pas një pune të madhe në çdo drejtim

Postuar më: 30 Maj 2019

Fjala e Kryeministri Edi Rama në seancë plenare në Kuvend: Besoj që është e ligjshme krenaria për rezultatin e arritur, konfirmimin nga Komisioni Europian i faktit se Shqipëria i ka bërë detyrat e shtëpisë në raport me të gjithë drejti...


Rekomandimi pozitiv pa kushte i Komisionit Europian për çeljen zyrtare të negociatave për anëtarësim të Shqipërisë me BE

Postuar më: 29 Maj 2019

Konferenca e Kryeministrit Edi Rama dhe Ambasadorit të BE në Tiranë, Luigi Soreca, pas dorëzimit të Raportit të Progresit të Komisionit Europian: Ambasadori Soreca: I nderuar Kryeministër! Zonja e zotërinj! Në qershor të vitit 2018, Kësh...


Platforma e bashkëqeverisjes, përkrahje e fuqishme për çdo qytetar

Postuar më: 29 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me qytetarët që kanë marrë zgjidhje për problemet e tyre, duke iu drejtuar platformës së bashkëqeverisjes “Shqipëriaqëduam.al” Shumë faleminderit që keni ardhur! Jemi për eventin e javës për platf...


MJEKË PËR SHQIPËRINË, një dritare e re për mjekët e rinj

Postuar më: 28 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e portalit “Mjekë për Shqipërinë”:   Faleminderit për pritjen! Do të nënvizoj disa nga aspektet e këtij procesi, pjesë e të cilit është edhe ky portal i ri për mjekët, si një inst...


E-Learning në mjekësi, një hub i ri teknologjik për herë të parë në Shqipëri

Postuar më: 22 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e platformës e-learning në mjekësi:   Së pari, dua të kujtoj se është tamam 20 vjet më parë kur Kryeministri i Italisë, miku i shtrenjtë i këtij vendi Masimo D’Alema erdhi në Shqipëri p...


FRONTEX, nis në Shqipëri operacioni i parë i përbashkët

Postuar më: 21 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e nisjes së operacionit të misionit FRONTEX në Shqipëri, si i pari vend në rajon që nënshkruan me BE marrëveshje të këtij formati : Është një kënaqësi e dyfishtë për mua që të jem sot...


Platforma e bashkëqeverisjes rendit 35 mijë raste të trajtuara dhe të zgjidhura

Postuar më: 20 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin e përjavshëm me qytetarë që dëshmojnë me eksperiencën e tyre për ndihmën e marrë në platformën e bashkëqeverisjes Shqipëriaqëduam.al: Sot kemi ditën e javës kur jemi së bashku me disa njerëz të za...


Lavdi përjetë dëshmorit të atdheut, major Klodian Tanushit!

Postuar më: 16 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e lamtumirës së dëshmorit të atdheut,  major Klodian Tanushi: Për herë të dytë në një hark shumë të shkurtër kohe, flamuri ynë kombëtar mbështjell trupin e një tjetër dëshmori të at...


Kryeministri Rama komunikim me gazetarë

Postuar më: 14 Maj 2019

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama: Shumë faleminderit për mundimin në një kohë kaq të shkurtër nga bashkëbisedimi i mëparshëm. Së pari, dua të komentoj pak mbi regjistrimin e përfunduar sipas afatit ligjor dje, të 61 kandid...


Lavdi përjetë dëshmores së atdheut, nëntetares Zarife Hasanaj!

Postuar më: 10 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e lamtumirës së dëshmores së atdheut,  nëntetares Zarife Hasanaj: Vështirë sa s’thuhet të gjenden fjalët e lamtumirës për ushtaraken jetëndërruar, të ndjerën Zarife Hasanaj, këtu, n...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët