Platforma e Bashkëqeverisjes, rriten ndjeshëm rastet e zgjidhura

Postuar më: 7 Nëntor 2018

Takimi javor në Sallën e Hartave në Kryeministri, ku njerëz të zakonshëm vijojnë të sjellin dëshmitë e tyre sesi përmes Platformës Shqiperiaqeduam.al kanë gjetur rrugën e zgjidhjes së problemeve të mbetura pa përgjigje në zyrat e sh...


Kuvend, fjala e Kryeministrit Edi Rama mbi mosdekretimin e ministrit të Brendshëm

Postuar më: 6 Nëntor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë parlamentare:   Ky Kuvend ka zgjedhur shtatë Presidentë të Republikës. Shumë nga ne në këtë sallë kemi votuar për Ilir Metën si president. Atë ditë, ne nuk e kishim shumicën absolute që k...


Matura e gjimnazit të reformuar

Postuar më: 5 Nëntor 2018

Kryeministri Edi Rama në takimin me nxënës të shkollës së mesme të përgjithshëm “Sami Frashëri”, në kryeqytet:   Së pari, më vjen shumë mirë për disa të vërteta që janë fakte, nuk janë opinione dhe që sot janë pjesë e...


Mirënjohje dhe nderim studiuesve me fokus promovimin e studimeve shqiptare

Postuar më: 2 Nëntor 2018

Fjala e Kryeministrit Rama në Konferencën Ndërkombëtare Albanologjike kushtuar “Gjergj Kastriotit – Skënderbeut, kohës në të cilën jetoi dhe gjurmëve që la pas në histori”, ku i dorëzoi medaljen e nderit albanologes Ke Jing: &...


Banka e Shqipërisë, qendër e pakontestueshme graviteti

Postuar më: 1 Nëntor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Konferencën vjetore “Politika monetare, Integrimi Ekonomik dhe Normaliteti i Ri”: Përshëndetje të gjithëve! Me lejen tuaj, dëshiroj që të shpreh kënaqësinë që në këtë konferencë vjetore të Bank...


Paketë investimesh prioritare për Kukësin

Postuar më: 31 Tetor 2018

Konferencë për shtyp e kryeministrit Edi Rama pas përfundimit të mbledhjes së qeverisë, të zhvilluar në Kukës:   Kryeministri Edi Rama: Faleminderit që keni ardhur!  Këto 24 orë të fundit ishim këtu në Kukës për të zhvilluar ...


Shishtaveci, një tjetër stacion i Programit Kombëtar 100 Fshatrat

Postuar më: 31 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me banorë të Shishtavecit, pjesë e Programit 100 Fshatrat: Më kujtohet kur kam ardhur herën e shkuar në Shishtavec, përmes një rruge që vetëm rrugë nuk mund të quhej, një shteg me gropa, i rrezi...


Has, qytetarët dëshmojnë fuqinë e shqiperiaqeduam.al

Postuar më: 30 Tetor 2018

Dëgjesa e Kryeministrit Edi Rama në Has, mbi dëshmitë konkrete të sesi duke iu drejtuar Platformës së Bashkëqeverisjes kanë marrë zgjedhje për probleme që hasin në zyrat ku ofrohen shërbimeve publike:    Përshëndetje të gjithë...


Paketë masash për fenomene që prekin familjen dhe të rinjtë

Postuar më: 27 Tetor 2018

Kryeministri Edi Rama në Lushnje, bashkëbisedim me gra dhe vajza për pasojat e  bixhozit dhe ligjin për mbylljen e kazinove elektronike, bastet e çdo lloji dhe ato online, si dhe çështje të tjera të interesit qytetar:   Shumë falemind...


Çelet Programi Bujqësor dhe Rural IPARD II

Postuar më: 26 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në çeljen e Programi Bujqësor dhe Rural, IPARD II: Është një ditë e rëndësishme për ecurinë e programit të rilindjes së bujqësisë, blegtorisë dhe në tërësi rilindjes rurale. Unë dua ta shpreh që në...


Mazhoranca në Kuvend i thotë STOP kazinove elektronike dhe basteve sportive

Postuar më: 25 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme në Kuvend për mbylljen e kazinove elektronike dhe të basteve të çfarëdolloji, përfshirë bastet online: I dënuar për vrasje, plagosje, organizim të paligjshëm të lojërave të fatit dhe ...


Sfida, të arrijmë 10 milionë turistë

Postuar më: 24 Tetor 2018

Fjala përshëndetëse e Kryeministrit Rama në takimin me operatorët e huaj turistik në Hilton Garden Inn: Mbase vlen një krahasim për të folur sot lidhur me ecurinë e turizmit dhe me pritshmëritë nga turizmi duke u nisur nga Kroacia, e cil...


Shqiperiaqeduam.al, miku në dorën tuaj

Postuar më: 24 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin javor me koordinatorët e Platformës së Bashkëqeverisjes dhe njerëz të zakonshëm që vijojnë të dëshmojnë sesi duke iu drejtuar Platformës kanë marrë zgjedhje për problemet apo vonesat që hasi...


Ashpërsim masave kundër aktivitetit të paligjshëm brenda burgjeve

Postuar më: 23 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e drejtorit të ri të Policisë së Burgjeve: Përshëndetje të gjithëve! Qeveria, Ministria e Drejtësisë dhe posaçërisht, ministrja e Drejtësisë kanë qenë qysh në krye të herës të angazhu...


QSUT me dy spitale të reja moderne

Postuar më: 23 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në nisjen e kantierit për ndërtimin e Spitalit të ri të Sëmundjeve të Brendshme dhe Spitalit të Kirurgjisë: Ka një shprehje që thotë, “spitali nuk është asnjëherë vendi i përshtatshëm për të qenë...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët